We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

VinPort giudizi

VinPort Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di VinPort e aggiungi il tuo parere su VinPort 35
Eccellente
9.2 su 10

Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (35)

God service

Fik leveret lidt bedre produkt til samme pris

Giudizi pubblicati su VinPort

God kundeservice

Da jeg som aftalt kom for at afhente min bestilte vin i åbningstiden, var døren til butikken låst. På døren stod dog et tlf.nr, og...'vi er lige i nærheden'...
Jeg ringede, og lagde besked 2 gange, og valgte at køre hjem efter 15 min. ventetid - uden vin. Efter et par dage blev jeg kontaktet af ejeren via e-mail, som undskyldte episoden.
Jeg blev tilbudt, at få vinen tilsendt uden beregning, plus en ekstra flaske vin gratis, fordi jeg havde kørt forgæves, hvilket jeg selvfølgelig accepterede.
Vinen kom efter et par dage, og jeg mener, at have fået en god og fair behandling. Jeg handler gerne her igen:-)
Mange hilsner
Karin

VinPort

Fin betjening og hurtig forsendelse

Klikker man en tilgængelig vare i kurven, også selvom det er den sidste, på hjemmesiden, bør det også være den man så får til rådighed og betaler for, (lagerbeholdning og bestilling bør følges bedre ad). Ellers absolut anbefales shoppen. Handler meget gerne igen her.

Absolut første klasses service

Fantastisk betjening, hurtig levering, kan kun anbefales

Korrekt levering

Fin oplevelse.

• Majken

Super service

Min bestilling var i restordre, men jeg fik hurtigt en mail, der gjorde mig opmærksom på, at jeg skulle vente i nogle uger på at få min bestilling. Desuden kunne jeg vælge at annullere min ordre, hvis jeg syntes, at det var for lang tid at vente. Fik straks besked, da varen var på lager igen, og om at den var blevet sendt. Super service :-)

• Jette

Superhurtig levering

Selve vinreolen er måske ikke 1.klasses materialer, men det er jo ikke firmaets skyld. Den er ok.

Hurtig, uden problemer.

Fanstastisk. Rigtig hurtig levering.
Ønsker bare at der var en størrer sortiment af piri-piri sauce.
Noget rigtig piri-piri uden eddike smag som man får i Portugal. Eller fantastisk hjemmeside, overskulig, nem.

Super

Perfekt, varen kom med posten som aftalt

• Peter

upåklagelig service

Ordren blev behandlet samme dag som den blev indgivet og varen ankom den førstkommende postdag (blev bestilt over helligdagene).

Så absolut intet at klage over!

God vejledning - perfekt portvin

Venlig telefonbetjening og hurtig levering. Portvinen smagte perfekt juleaften.

VinPort

Hurtig levering, gaven pakket ind

Hurtig levering, og gaven var pakket ind i gavepapir da jeg fik den - så skal man ikke til at bøvle med det :) Leveringen kunne godt være lidt billigere, hvis man bestiller noget der ikke vejer så meget (der er et minimumsbeløb).

5 ud af 5 - virkelig god behandling

Virkelig god behandling og spændende vareudvalg. Helt sikkert et sted jeg vender tilbage til.

• Lars
  • 2 Giudizi

Perfekt

Hurtig levering.

• Bent

Perfekt

Det var nemt og hurtigt alt er OK.

Enkelt og hurtigt

God og stabil vare kan kun anbefales.

• Marianne
  • Farum, DK
  • 5 Giudizi

Lynhurtig levering!

Fik leveringen 2 dage efter bestilling. Perfekt!

Super - super - super

Bestilte søndag d. 23/10-11 og kunne hente pakken på posthuset tirsdag d.25/10-11

Rigtig god butik.

VinPort har en rigtig god butiksside. Har ikke købt vin, men Cataplan og en oplukker.
Varerne var her i løbet af et par dage og var af den kvalitet jeg forventede.
Vil gerne komme igen, måske for at prøvevinen også?!

Super service

Super service og hurtig forsendelse

• Anne

rigitg god

Købt vinreol. udpræget service m. h. t. farvevalg og epedit levering

• Per_Bohn
  • 2665 Vallensbæk Strand, DK

Hurtig og Kompent Betjening

Vi ledte efter en vinreol og var i flere større forretninger, dog uden at vi fandt nogle.Vi fandt så Vinport på nettet og ringede til Lars. Vi hentede vores reol et par dage efter og lavede et merkøb i form af en god Madeira vin. Da vi kom hjem og havde samlet reolen, nemt og hurtigt, var der kun eet "ankepunkt", nemlig at vi absolut skulle have een mere af samme slags. Igen ringede vi til Lars, og vi aftalte at han sendte een pr. post. Dette var hurtigt, og vi kunne, via e-mail, følge vores levering.
En stor tak til Lars, og det er ikke sidste gang vi køber hos ham.

• Finn

Hurtig ekspedition

Bestilling søndag aften, varen modtaget tirsdag - hurtigere kan det vist ikke blive. Fuld tilfredshed.

hurtig betjening

de ringede hurtigt til bage, og rådgav fint

super betjening, hurtig levering

Jeg havde brug for 2 champagnekølere hurtigt. I løbet af 30 minutter havde VINPORT ordnet min ordre og jeg havde mine varer på adressen 24 timer efter..
Ps De er virkelig smukke og ser meget flotte ud på terrassen ;-)

Alt i orden

kvalitet og service / levering i top.

• Anne

Fortjener ros...

Fleksibel, venlig og personlig betjening. Produktet levede i høj grad op til forventningen og blev afleveret præcist som aftalt/ønsket. Vil til hver en tid anbefale VinPort til venner og bekendte.

• Kenneth
  • Kenneth
  • Valby, DK

Professionel web shop

Bestilte 3 champagne propper. Shoppen ringede kort tid bagefter og fortalte at de kun havde 2, men havde bestilt ekstra hjem. Dermed blev forsendelsen 2 dage forsinket, Men hvad gjorde det.
Ikke sidste gang jeg handler der.

• Trine

Flot produkt til fornuftig pris

Flot produkt til fornuftig pris

• Kate

overordentligt tilfreds

Fra bestilling til modtagelse , hurtig levering. Og vinen lever op til dens omdømme. Ikke sidste gang jeg handler i VinPort

• Lise
  • 2 Giudizi

Super service, hurtig levering

Jeg var virkelig glad for at alt gik så hurtigt, fik varerne allerede dagen efter bestilling, og fik mails så jeg kunne følge med i hvor langt de var med min bestilling, super service at yde for sine kunder.

Super hurtig levering

Var først i telefonisk kontakt, meget venlig betjening - bestilte derefter vinreol på nettet - nemt og hurtigt..

Købt vinkøler

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.
Denne vinkøler til 50 kr ligges i fryseren og tages ud og sættes ned over din vinflaske eller andet af den størrelse (smirnoff Ice,Mokai, Champagne osv) og den har så nogle gelepuder som køler flasken, selv på en god varm sommerdag.
Super produkt..

VinPort

Hurtig, nem og fin handel.

Det er en nem og overskuelig hjemmeside. Jeg fik mine varer hurtigt. Jeg er meget tilfreds

Fremragende service!

Venlig, personlig betjenening. Indenfor en time fra bestillingen fik jeg tilbudt en anden vin end den, jeg oprindelig havde bestilt, og som akkurat var nået at blive udsolgt. Og leveringen foregik lige som aftalt og til rette tid.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi