[REPLY]
Kom hurtig og uskadt. Fint fint
Der gik for lang til fra bestillingen til modtagelsen (10 dage).
Men bogen fin og godt pakket ind - uden skrammer eller ligende.
Meget tilfreds med bogen.
God pris, god service, overholder lovede leveringsfrister
Er meget tilfreds med mit køb af bog hos WilliamDam.dk. Derfor 5 stjerner.
Konkurrencedygtige priser og knald hurtig ekspedition - helt perfekt.
havde en bog som alle andre havde udsolgt.......... god service og fik bogen to dage efter......
Jeg fik bogen hos williamdam markant billigere, og den blev hurtigt ekspederet uden problemer.
bestilte noget og halvdelen kunne de ikke levere så skrev de om jeg ville have resten af ordren, hvortil jeg svarede nej, men de sendte den alligevel. Amatør agtigt.
Har ikke så meget at sige det gik som forventet og som de selv skrev.
Men der er sikkert altid noget man kan gøre bedre :)
Følte mig godt informeret om leveringen
Bogen var rigtig godt pakket ind og jeg fik den i løbet af 2 dage. Det fungerer super med sms og mail. Dejligt :)
Brug WilliamDam så får du bare en super betjening og før du når ned til din postkassen er varen der. Wupti
Jeg bestilte 2 bøger, som blev leveret indenfor den lovede tid. Ok hjemmeside at finde rundt på
Jeg var meget glad for jeres hurtige levering af mine bestilte bøger. Jeg bestilte 2 små rejsebøger med levering af PostDanmark Kristi Himmefarts dag og forventede derfor ikke levering før tirsdag ugen efter. Men allerede fredag var bøgerne afsendt, og de lå i min postkasse lørdag. Super dejligt.
Jeg kan varmt anbefale WilliamDam...
Jeg kan varmt anbefale WilliamDam.dk - der er hurtig og god levering uden problemer.
Jeg mener ikke at jeg taler med en ven, men en god forretning og forretningen er o.k
Ingen ballade, hurtigt at købe, og hurtig levering. Easy-peasy
Fik en e-bog uden billeder, men WD skaffede bogen med billeder fra forfatteren. Superservice!
Du kan trug handle med dette firma, det lover hvad det skriver. Et firma jeg uden problemer kan handle hos igen.
Jeg bestilte en bog hos WillianDam.dk, det var nemt, overskuelig og 2 dage efter havde jeg bogen på mit bord. :)
Hurtig og god service, som varmt kan anbefale:-).
I lover 1-5 hverdages leveringstid, men min vare er først sendt efter 11 dage
Fin service, lever op til forventning, lidt langsom levering men det er inden for den tid der bliver skrevet.
Bestil blot din litteratur her. En konkurrencedygtig leverandør, der leverer hurtigt og helt uden problemer.
Den rigtige vare med hurtig levering. Perfekt
Jeg var meget glad for at leveringen var so hurtig.
Efter at have sammenlignet priser på nettet var William Dam det billigste sted at handle. Bøgerne kom hurtigt og var pakket godt ind i karton og svøbt i plastikfilt, så der var ingen ødelagte hjørner eller ridser, som man ofte ser andre steder. Kan helt klart anbefales!