[REPLY]
God og overskuelig hjemmeside og fantastisk rådgivning. Jeg bestilte tirsdag morgen og modtog sportsbh'en onsdag morgen - det kan ikke gøres bedre.
Største plus er helt klart den uovertrufne service og det fantastiske udbud af sportsbh'er, som passer alle størrelser.
Jeg køber kun sportsbh'er her fremover!
Jeg er en af dem med lille omkreds og stor skål, og kan derfor ikke købe sportsbh'er i sportsbutikkerne.
Jeg skrev en mail til wondersport, for at høre, hvad der mon ville være bedst til mig. Fik svar samme dag, og i det hele taget super vejledning hele vejen igennem.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem (og har gjort det allerede). Særligt til kvinder med stor barm, som ikke kan være i sportsbutikkernes størrelser.
købte 2 sports-bh - desværre var de for store, ringede ind og hold da k... en service, der blev endda sendt billeder af størrelsesforskel på mail samtidig vi talte
Bestilte nye og dagen efter lå de i postkassen
Her kommer vi helt sikkert tilbage, det er nok en af de bedste oplevelser på nettet ever
Jeg købte 4 BH-forlængere. Normal levering & håndtering koster normalt kr. 24,-, men da portoen kun var kr. 8,- med brev, skulle jeg kun betale kr. 8,-.
Det kalder jeg service - derudover bestilte jeg i går og fik varen i dag - det kalder jeg superp service!
Jeg var på jagt efter en sportsbh i en anden farve end den, som de havde på hjemmesiden. Jeg skrev til kundeservice, og fik at vide at det ikke var noget problem. Jeg har hele vejen igennem fået en fantastisk service, og de har været utroligt hjælpsomme.
De har et rigtig godt udvalg af sportsbh mv., og det er gjort nemt og overskueligt at finde den rette.
Meget hurtig betjening, hurtig svar fra kundeservice samt hurtig forsendelse - alt i alt en fornøjelse! Jeg kan varmt anbefale andre at handle her!
Oplevede at den sports BH jeg ville købe blev solgt for næsen af mig. Skrev derfor en e-mail til wondersport.dk i onsdags (aften), for at høre hvornår de fik sports BHen i min størrelse igen. Fik allerede svar den næste dag, om at de netop havde fået én hjem og at de havde lagt den til side for mig. Bestilte sports BHen om aftenen og den blev sendt afsted om fredagen og i dag lørdag har jeg modtaget den med posten. Alt i alt synes jeg de gav en rigtig god og hurtig service. Vil bestemt bruge dem igen en anden gang og anbefale siden til andre.
Trine Kia L ritiene questo recensione utile
Wondersport yder en helt fantastisk service.
Jeg skulle bytte en vare, og det hele gik så hurtigt og smertefrit.
Kan kun anbefale stedet.
Jeg fandt her nemt og overskueligt frem til en sports-bh., noget der ellers kan være svært for os storbarmede kvinder. Men denne sports-bh (Shock Absorber) har vundet i Runners World, og er virkelig god!
Selve siden er nem og overskuelig. Der gik kun en enkelt dag, så havde jeg min pakke og der fulgte oven i købet et lille marcipan-brød med. Virkelig tilfreds med det hele!!
Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.