We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Yourgamezone giudizi

Yourgamezone Logo
I clienti dicono: »De website ziet er keurig uit,...« »Ik heb hier Killzone 3 Helghast...« »Bij deze winkel 2 spellen...« 473
Buono
8.6 su 10

473 recensioni
Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (473)

Giudizi pubblicati su Yourgamezone

Good price, fast service

I bought Crysis 2 Limited Edition yesterday. Today it got delivered. Good price, almost the same price with Crysis 2 standard edition. Fast service.

But the game case is a bit cracked although it is still partially sealed with the plastic cover. I guess the case got pressed too hard from above, so it got a bit broken. It's okay with me though because the contents are still intact.

In afwachting

Een week geleden het spel L.A. Noire besteld, de levertijd was direct en de prijs was spotgoedkoop! Dus dan kies ik uiteraard voor die webwinkel.
Helaas, na een week (vandaag) nog niks binnen gekregen, geen mail of iets dergelijks dat het later aankomt?
Levertijd is ook ineens aangepast en de prijs is ineens flink omhoog gegaan?
Ik heb al direct met iDeal betaald....
Dus ik ben nog in afwachting hoe en wat....

naughty bear

naughty bear besteld op 3 maart en tot nu toe nog niets vernomen?
de bestelling en de betaling zijn doorgekomen maar tot nu toe nog niets gehoord dat het spel onderweg is. levertijd zou 4 tot 8 dagen zijn.
erg jammer.
aangezien je wel verwacht dat mensen zich aan afspraken houden die op de site staan.
en mocht het langer duren stuur dan een e-mail om mensen op de hoogte te houden.
in spanning wacht ik maar weer verder af totdat de game eindelijk geleverd wordt.
er zal nog wel een 2de kans voor hun komen, maar als ook die niet op tijd geleverd wordt dan is het voor mij klaar.
en zal ik vrienden en kennissen hier ook van weerhouden om er te bestellen.

Yourgamezone

Ze veranderen van levertijd.

Op 1 januari 2011 heb ik een spel besteld waarbij vermeld stond dat de levertijd 1-2 werkdagen zou zijn. Na een week heb ik gemaild en blijkt de levertijd 4 tot 8 werkdagen te zijn. met de mededeling dat ten tijde van de bestelling dit ook al zou zijn geweest !! ik zou zeggen maak een printscreen als je hier besteld !!

Zwaar teleurstellend

Ik week af van mijn vaste besteladres omdat twee spellen die ik elders niet meer kon bestellen, hier binnen 4-8 werkdagen leverbaar zouden zijn. Op 21 november bestelde ik de twee spellen, die ik voor 5 december nodig had. Inmiddels is het 17 december en heb ik nog niets in huis. Ik krijg af en toe een mail met de mededeling "door een fout in de verzending vanuit de leverancier" (=afschuiven van de fout) heeft uw bestelling een kleine (!) vertraging opgelopen." De nieuwe verwachte verzenddatum is nu 28 december. Kortom, eens maar nooit meer.

Eerste ervaring

Heb 24 Mei een spel bestel waar levertijd 1-3 dagen bij stond.
Volgende dag stond er levertijd 5-8 dagen bij, dan denk ik dus dat ik de latste op voorraad krijg. Niet dus status is nog steeds in behandeling.Het is nu de 31ste, ben benieuwd of de 5-8 dagen gaat lukken!

Snel, goedkoop en vriendelijk

Eerste keer dat ik een spel bestel via internet (of koop sinds lange tijd).
Prettige webshop, goede automatische emails over status, lage prijzen en vriendelijke correspondentie. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi