We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (132)

Candle in the wind

Nøj, hvor jeg savner Zepto - suk.

Min frue har stadig en fantastisk PC fra dem - og selv om den også let kan køre Vista og 7, så er den bestykket med XP endnu.

Du lyste klart i den tid du var her, Zepto, og jeg er blot ked af at vi ikke fik set mere fra din side. Jeg håber at idémændene bag, stadig får brugt deres initiativ og innovative sjæl

Kasper e Agnes Marie Geleff ritiene questo recensione utile

enkelt og uden problemer

42" TV kom med UPS som aftalt, enklere kan det ikke gøres.

Tæt på perfekt!

Blærbar 15mB mediemaskine alt ok. dog vil en mere solid "papkasse" være mere rigtigt, når man køber et kvalitetsprodukt .

Zepto Computers A/S

Venlige, imødekommende - men helt utroligt langsomme når noget går galt

Har nu min 6324WD til reperation for 2. gang.

Første gang gik det rimeligt tjept, men desværre fik de ændret min DVD-RW til en DVD-R :-(

Her anden gang tog det dem 3 dage før de fik den registreret som "ankommet til Zepto", og den status har den så haft i 4 uger på trods af 2 opringninger hvor svaret var: "Den skal da bare fikses og ud af døren..."

Så konklusionen er:
"Deres support afdeling er umiddelbart dygtige, men alt for få til opgaven".
Dagens svar var: "Jeg kan se vi ikke er kommet til den dato endnu"... så... det tager altså 4-5 uger før de overhovedet kigger på de indsendte laptops... suk...

Zepto Computers A/S

Uacceptabel service og kvalitet!!

Jeg købte mig en Zepto, da jeg havde hørt meget positivt omkring firmaet og dets pc'er. Da jeg så fik min Zepto-pc, var der en fejl i skærmen, så jeg ikke kunne se noget. Jeg ringede så derind og fik af vide, at det var ikke deres skyld, men min egen. Jeg sendte den så til reparation og der gik 3-4 uger hvor jeg intet hørte. Jeg ringede så derind og spurgte til den. Jeg fik så af vide, at de havde "glemt" den. Da jeg så, efter 8 uger og utallige sendte mails, fik jeg den så retur. Tro det eller ej, så var pc'en stadig ikke lavet. Det kalder jeg virkelig virkelig dårlig service!

Labtop M15B

Bestilte denne en mandag, men fortrød om onsdagen valget af processor.
Kontaktede salgsafdelingen (telefonen blev svaret omgående) "det klarer vi".
Jeg betalte merprisen og to dage efter lå der 2 pakker til mig på posthuset.
Den ene som oprindeligt bestilt og den anden som opgraderet. Det kan jo ske når jeg selv ændrer ordren så sent. 3 dage efter fik jeg den korrekte Labtop leveret + en taske, så SUPER !

Zepto Computers A/S

Enkelt problem - hurtigt løst!

Købte min zepto maskine og fik efter 1 1/2 år et problem. Kundeservicen blev ringet op, og problemet blev løst på få minutter.

Super maskine!

Jeg ved godt, at virksomheden ikke er så aktuel mere. Men jeg vil lige sige, at jeg er rigtig tilfreds med min Zepto maskine. Der har aldrig været problemer med den i de 2 år jeg har haft den. Desuden fik jeg den til 8.000 (sat ned fra 13.000 (pga. 'gammelt' design), så det var en rigtig god handel)

Zepto Computers A/S

Ringe produkt, men god service

Havde en zepto bærbar i knapt 2,5 år. Den var til rep 2 gange, men da jeg skrottede den, var meget andet defekt på den.
Supporten var tilgengæld glimrende, og supporterne er meget hjælpsomme.

Zepto Computers A/S

Dårligt produkt, men ok service.

Min første Zepto bærbar var til rep. 4 gange inden for først garantiår, hvor jeg efter en del skriveri frem og tilbage fik en ny. Den kører endnu, men er ikke ret meget bedre end den forrige. Den har været til rep. 3 gange nu inden for 1½ år. Et meget ringe produkt.
Det skal dog siges at kundeservice er meget hjælpsomme og strækker sig langt for kunderne, desværre ikke nok til at trække i katakteren.

Rigtig god bærbar - ok pris - dårlig service

Blev presset til at købe udvidet serviceaftale med trusler om at de skulle have min bærbar i op til 1 måned, mindst 2 uger ellers.

Betalte jeg for at udvide min serviceaftale til Quick Repair kunne det gøres indenfor 24 timer..

Det hænger ikke sammen.

Skandaløs behandling

Det tog Zepto 4 måneder at levere en computer med de specifikationer jeg havde ønsket. Da den så kom, virkede den ikke. Jeg skrev til kundeservice to gange, men de svarede ikke. Jeg ringede til dem, men efter 45 minutters ventetid, gav jeg op. En uge senere, sad jeg køen igennem, og efter 50 minutter kom jeg igennem til en ansat, der hurtigt instruerede mig i et par småreparationer jeg selv kunne lave. Det virkede ikke, så næste dag måtte jeg igennem de 50 minutters kø igen, og så røg den til reparation. En måned senere kom den tilbage. Der var nu gået 6 måneder (!) siden jeg bestilte computeren, og jeg fik ikke så meget som en undskyldning. Heldigvis har den virket siden...

Zepto var gode engang. Det er de bestemt ikke længere

Bare genrelt halvskidt.

Halv dårlig kvalitet og halv dårlig service.
Har 2 zepto TV, som bare ikke ikke er særllig gode, og flere ting gør ligeså stille i stykker på dem. 1 ny zepto bærbar. Den er bare ikke i orden.
Jeg har 2 gamle bærbare fra dem, dengang var det 5/5. superrent firma og kvalitet.
Men jeg skifter sted nu. De er bare for allaround dårlige nu.

Zepto Computers A/S

Lækker computer, når den virker...

Jeg har haft 2 bærbare pc'er fra zepto, den ene køre jeg stadigvæk på.

Begge pc'er har levet 100% op til mine forventninger ydelses mæssigt.
men desværre har de begge haft tendens til at gå i stykker konstant.

den første røg ind og ud fra reperation 3 gange, hvilket ihvert fald betød at jeg stod uden computer i 4 måneder i alt.
jeg fik heldigvis mulighed for at få en computer til samme beløb som den gamle, hvilket jeg gjorde.

den har nu også være til reperation 3 gange og har kostet 6 måneders vente tid!!
og nu er de så gået konkurs. Pc'en køre endnu, men jeg frygter det værste er lige om hjørnet.
og så er der sku ikke nogen hjælp at hente..
3 stjerner for en klasse computer, når den virker.
får ikke mere fordi at service er ikke god nok, og fordi at produktet absolut ikke er robust.

Zepto Computers A/S

Dårlig service og dårlig produkt!

Bestilte en bærbar computer fra Zepto og da jeg modtog den var der et hav af fejl i den. Jeg sendte den til reparation og det tog 3 måneder. Den virker stadig ikke, og det eneste jeg fik at vide når jeg ringede ind til Zepto var, at de ikke kunne gøre noget og jeg kunne ikke få mine penge retur. Først da jeg truede dem med forbrugerstyrelsen, så fik jeg computeren igen. Kan godt forstå konkursset, da servicen og kvalitet overhovedet ikke er acceptabel.

den værste

lorte virkesomhed og service, kan godt forstå i gået konkurs, jeg har stadig ik fået min computer fra jer!

Topprodukt!

Jeg modtog min Znote M15b med tilføjelser, en uge efter jeg havde bestilt den, hvilket jeg syntes var helt fint. Servicen hos Zepto oplevede jeg et par gange da jeg ringede med spørgsmål og tillægskøb, som jeg uden problemer fik hjælp til. Meget venlige og hjælpsomme.
Computeren er efter min vurdering et rigtigt godt køb. Lækkert design, minimal larm og i det hele taget en fornøjelse at bruge. Jeg synes jeg har fået meget for pengene og kan bestemt anbefale Zepto.

Zepto Computers A/S

Forkert computer efter 3 ugers leveringstid.!!

Jeg bestilte en notebook ved zepto til min kæreste, sammen med en tilhørende taske og office pakke. Der gik lidt kludder i det med betalingen, hvilket osse var min egenskyld.
Men zepto var 3 uger om at få min ordre sendt afsted, og da computeren så kom stemte embalagen osse overens med det jeg havde bestilt. Der manglede dog en taske jeg havde fået med oven i prisen, og office pakken var heller ikke med. Men da min kæreste åbner pakken viser det sig at det ikke er den rigtige bærbar der er i kassen.. Det er en 10" i stedet for 11" som jeg har bestilt og betalt for. Efter 3 ugers leveringstid forventer man at det der er en ens pakke osse stemmer overens med det der er i den. Dette var ikke tilfældet her.

Fin butik

Har købt fire bærbare ved dem, og har kun været problemer med den ene. Det var en af de gamle modeller som desværre var fejlbehæftede, men jeg fik den repareret på en rimelig tid. De to jeg har købt fra den nye serie har virket upåklageligt, leveringstiden var dog desværre ca 2 uger for begge.

Zepto Computers A/S

FARE ZEPTO!!!! Køb aldrig deres produkter.

1. Da jeg fik min bærbar var den fuld af fejl. både hardware og design belægningen tog i mod skidt og den kunne ikke rengøres. skærmen når den er sammenklappet ligger på tastaturet så der kommer mærker.
Der var fejl i hardware den kunne ikke tænde uden der var isat strømkabel selvom batteriet var fuldt opladet.
2. Sendte den til reparation hvor jeg gennem hele forløbet blev fodret med leverings datoer de ikke kunne overholde. jeg sendte min computer den 23-9-2009 og den blev først sendt tilbage den 10-11-2009 det er simpelthen uagtceptabelt.
Jeg handler aldrig hos zepto igen, og jeg vil gøre alt for at ingen i min omgangskreds begår samme fejl som jeg.

Zepto Computers A/S

Sen levering og manglende modifikationsmuligheder, men bestået..:)

Jeg bestilte en b10 netbook fra Zepto. Det er den jeg skriver på nu og selve produktet har jeg ingen klager til. Det fungerer som lovet. :)

2 irritationsmomenter:
1. Selvom der står levering indenfor 1-2 dage, gik der ca. 2 uger før jeg modtog min netbook. Ikke så godt når man planlægger efter at skulle bruge produktet en uge før.

2. Normalt kan man modificere computere fra Zepto men da virksomheden har lavet aftaler med Microsoft er det ikke muligt at modificere denne netbook. Ville gerne have haft 2 GB ram i min netbook i stedet for de standard 1 GB netbooken bliver leveret med. Dette kan lade sig gøre på 2 måder. Enten ved at man selv køber et nyt 2 GB ram modul og selv skille computeren ad hvorved garantien ryger. Eller ved at købe et nyt 2 GB ram modul og sende det sammen med computeren (efter at man har modtaget den fra zepto) til reparation hos zepto hvorved de kan udskifte 1 GB ram modulet til 2 GB ram modulet i computeren uden at garantien ryger.

Hvis virksomheden alligevel vil skifte rammodulet ud for en er det ikke kun besværligt men også dyrt at skulle købe ram ved siden af og så sende det hele ind til reparation. Det burde i stedet være muligt at få den leveret med opgraderingerne fra start af.

(Hvor ved jeg det fra? Zepto ringer til én efter man har købt for at sælge tilbehør og sælgeren fortalte mig disse ting)

Håber du kan bruge det!! :)

Zepto Computers A/S

Lækkert produkt! Det er bare ikke lige til at komme igennem.

Købte mig en v10b fra Zepto, jeg er tilfreds med selve produktet, det der irritere mig er: endeløse mange kontakt e-mail adresser der ikke bruges længere, på trods af de blev oplyst til mig pr. telefon.

"næsten" uanset hvilket tidspunkt jeg har ringet til service afdelingerne har det ikke været muligt at komme igennem med det samme. (Der er dog aldrig problemer med at komme ind til salg)

Alt i alt, det har været en acceptabel handel, men der må virkelig genre ske en forøgelse i service niveau, mht. e-mail kontakt og ventetider.

Defekt Laptop

Købte en Laptop, hvilket viste sig at være defekt, nu venter jeg så på at få den retur... :/

Perfekt ..

Jeg købte en bærebar computer, som jeg tilrettede efter mine behov på nettet. Bestillingen var nem og informativ. Der kom umiddelbart efter bestillingen en bekræftigelse på at de havde modtaget bestillingen og dagen efter fik jeg en ordrebekræftigelse med forventet leveringstid (5 hverdage inkl. levering). Det var så en positiv overraskelse, at computeren kom 1 dag før. Computer virker perfekt og alle er glade.

morten M ritiene questo recensione utile

Perfekt produkt og service

Jeg bestillte en dejlig god og forholdsvis billig Zepto. Den kom med posten hurtigere end forventet, og den kører bare perfekt. Ingen problemmer eller noget.
Den har også et mega fedt design. Godt at de lavede deres egen design sidste år.
TAK Zepto!!

Superhurtig og professionel betjening

Da jeg kontaktede Zepto over telefonen fik jeg alle de oplysninger, jeg havde brug for. Jeg bestilte en lille bærbar computer over nettet, og den kom 3 dage efter. Fakturaen kom en uge efter, så det var hurtig ekspedition. Det eneste lille minus - som næsten ikke er værd at nævne -, er, at vi ikke modtog de annoncerede bagdes.

Zepto Computers A/S

Sælgeren udførte et fremragende arbejde

Vi købte to TV til infoskærme, fik fin support og hurtig leverance.

Znote M15b - Deluxe

Hej
Jeg købte en Znote M15b - Deluxe og indtil videre ser det lovende ud.
Behandlingen fra firmaet var der bestemt ikke noget at klage over og jeg modtog varen inden for den lovede tid.
Så kan da anb. dem.

Zepto Computers A/S

Når produktet er solgt, så er zepto ude af billedet

Jeg har købt en fladskærm igennem Zepto sammen med en boxer abonnement, 14 inden det nye tv signal. Men da det går over til det nye signal, viser det sig at jeg ikke kan benytte mig af boxer uden visse andre tiltag og investeringer i en antenne.
Dvs. jeg kunne ikke benytte mig af boxer før 14 frist udløb med 2 dage.
Men der var ingen hjælp at hente fra Zepto, ej heller ikke nogen fleksibilitet, til at hjælpe en til at hverken at afbestille Boxer og betale ekstra beløb til fjernsynet som det ville være på krævet eller til andet hjælp.
Desuden har Zepto ikke anført at deres Boxer aftale er bindende, men på trods af det påstår de at den er bindende. Boxer har en måneds opsigelse, men Zepto afviser at der er en måneds opsigelse, de påstår at der er 1 års opsigelse.

okay

Bestilet en bærbar levering dog lidt for lang, men ok

Zepto Computers A/S

Var der nogen der sagde rettidighed?

Bestilte en computer hos Zepto A/S med en forventet levering på 4 dage.

Da der så var gået 6 hverdage tog jeg kontakt til Zepto pr. telefon da computeren stadig ikke var kommet. Her var det småt med informationer men jeg fik at vide at den ville komme i midten af efterårsferien. Dette var ca. 14 dage efter den lovede levering.

Efterårsferien kom og gik og om fredagen fik jeg en standard mail hvor der stod at computeren ville blive leveret mandag eller tirsdag ugen efter.

Da jeg ringede for at høre hvor den blev af tirsdag kunne jeg få at vide at det var der ikke nogen der var klar over, men at de ville ringe tilbage senere på dage. Til min store "overraskelse" skete dette ikke.

Ringede igen dagen efter for blot at få at vide at computeren stod og testede og at de ikke kunne sige hvornår den ville blive afsendt ud over når den var færdig med at teste.

Computeren kom dagen efter.

Alt i alt en utrolig dårlig service. Man har ikke kunnet finde ud af at informere kunden "mig" om at der vil være en væsentlig forsinkelse selv om man godt var klar over at dette ville være tilfældet.

For dårligt

Først vil jeg lige sige at deres hjemmeside er fint opbygget og ikke mange problemer med den. deres produkter er også meget fine.

Dog kommer det største problem deres kundeservice.

det hele startede med at der forekom grønt flimmer på mit tv. skulle så sende tv'et ind til reparation. for at gøre dette skulle jeg have en kasse tilsendt, det tog 9 uger, hvor jeg flere gange i hver uge havde kontakt til dem, uden der skete noget. Endelig blev det afsendt og fik det tilbage 3 uger senere. derefter gik der ca 2 uger, så var problemet tilbage igen. denne gang blev det repareret på Zepto's egen værksted

Tv'et stod så stille i 3 mdr da jeg var ude af landet. der blev igen taget kontakt til supporten og fik af det eneste de kunne gøre var at prøve igen. tv'et blev afsendt og blev modtaget igen 3 uger efter. Denne gang det forsøgt repareret hos INFOCARE. Alle de flamingo stykker som skulle holde tv'et på plads var plukket i stykker, da man ikke kunne finde ud af at sætte tv'et rigtigt ned i dem.

da tv'et blev sat op for at blive testet for skader, virkede lyden ikke.

Der blev igen taget kontakt til Zepto, denne gang til deres reklamations afdeling og jeg blev lovet et nyt tv med det samme de havde konstateret at der stadig var en fejl på mit. der gik så 3 uger inden jeg modtog det nye tv.

Er fint tilfreds med at jeg har fået ombytte mit tv, men når man ser tilbage på at jeg sammenlagt ikke har haft en brugelig tv i 31 uger ud af de 60 uger som tv'et var, synes jeg at deres support kunne der godt gøres noget ved.

en uge blev til 1½ måned... også virkede den igen ikke

Nej nej nej... det er bare ikke godt nok, bliver lovet en uge til 1½ men så går der mere end en måned... Da den endelig lander med nyt motherboard går der en Windows instalation og så er den gal igen... så nu er den der inde igen igen... og i øvrigt får man INGEN info under vejs... det er fantstisk.... dårligt. Før i tiden var Zepto klart det bedste og alt fungerede... dette er vores Zepto nummer 8... og vi har været glade til nu......

Zepto Computers A/S

Superfin oplevelse, ville ikke tøve med at handle hos Zepto igen!

For ca. 1 uge siden købte jeg en Zepto m15b computer med en gratis printer på Zeptos hjemmeside samt en usb key - alt ankom til tiden. Computeren er vildt nice, især til prisen synes jeg! Dog var printeren en anden type end den angivne, men i det medfølgende brev stod der at der var udsolgt og at de derfor havde opgraderet mig til en bedre printer uden merpris - det er da i orden må man sige! :) Så alt i alt en rigtig god opevelse!

Zepto Computers A/S

Pålidelig, hurtig og sikkert sted, kan varmt anbefales.

Hos Zepto kan man roligt handle. Jeg har handlet der flere gange, de satte faktisk en af de varer på udsalg, som jeg lige havde modtaget men som det super fine site, de er, sendte de mig naturligvis differencen da jeg gjorde dem opmærksom herpå. Supersite

Ordreupdate

Jeg har købt en bærbar pc.
Jeg er tilfreds med produktet og den service jeg er bleven mødt med fra medarbejdernes hånd.
Desværre mangler jeg at vide hvad der sker med min ordre, afsendelse, levering osv. Mange andre arbejder med et track-and-trace nummer, så kunden kan følge med fra bestilling til levering.

Leverede HD med 250GB istedet for 500GB

Leveringstid ca 1 uge, det er ok, men de havde sat en for lille harddisk i den bærbare.
Der lå dog en mail, hvor de erkendte at havde lavet en fejl, og jeg kunne vælge at få udbetalt diff, eller få sat en ny harddisk i.
Valgte at få den oprindelige 500GB isat.
Men det betød nu at jeg skulle køre ud og aflevere pceren og afhente den igen dagen efter - hvilket betyder jeg har betalt for levering, som jo egentligt var ligegyldigt, benzin samt tabt arbejdstid frem og tilbage til Zeptos afd. da det jo gerne skulle klares inden for deres åbningstid, og afhentning igen - det tager åbenbart en dag at skifte en harddisk.

En helveds masse bøvl for en situation jeg ikke har skyld i - og så klæder det ikke firmaet at videregive skylden til deres underleverandør, det kan jeg som kunde hos Zepto ikke bruge til meget.

fint forløb

alt gik fint, jeg ovenikøbet en bedre printer end den bestilte da den var udsolgt. Min computer kom dog en uge senere end lovet.

to pc'ere måtte retur!!

Jeg har før købt bærbar hos Zepto. Der har ikke været problemer med den. Derfor var det uden de store betænkeligheder jeg bestilte to nye. Det eneste positive om handlen var at de rent faktisk blev leveret til tiden.
Det viste sigdog hurtigt at de nok var blevet leveret lidt for hurtigt. De var begge bestilt med forudprogrammeret Windows Vista, men de medfølgende produktnøgler var forkerte og jeg kunne ikike ved opkald få de rigtige. Jeg belv anbefalet at reinstallere Windows hvilket bare medførte at driveren til trådløs forsvandt. Den anden ville supporten også have mig til at geninstallere på, men jeg afslog. Begge laptops er nu sendt retur og vi venter .....stadig med spænding på at se om de virker denne gang. Dybt frustrende og helt utilstrækkelig service, hvis man overhovedet kan bruge sådan et ord om supporten. Det står lidt bedre til med salgsafdelingen, som var mere hjælpsomme. Mit råd til Zepto skal derfor være 1) skil jer af med en uduelig support 2) check jeres grej før I sender det ud til folk!!!

Computer+printer

Jeg har købt en zepto computer, der er rigtig god og tilfredsstillende. Jeg bestilte en printer med i købet og var lidt forvirret da den ikke kom samtidig med computeren, men jeg snakkede med kundeservice, der var utrolig hjælpsom!
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse :)